Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
SamenwerkenSamenwerken
Werken bijWerken bij

Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Werken bij MKBackup

Verlies van belangrijke bedrijfsdata kan leiden tot faillissement van onze doelgroep. Dat het maken van backups in een organisatie een noodzaak vormt, is een open deur intrappen.

Onze focus ligt op de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid van ons product. Veiligheid: Aan veiligheid hebben wij de nodige aandacht aan besteed. Zo zijn wij PCI 3 & BS7799 gecertificeerd en bezig met de ISO 9001:2000 certificering, en slaan wij de gegevens van onze klanten op twee fysieke locaties op. Alle bestanden worden versleuteld en gecomprimeerd verzonden over een veilige SSL-verbinding, waardoor de bestandsoverdracht zo veilig wordt als bankieren via internet. Deze beveiliging zorgt ervoor dat niemand deze gegevens kan lezen. Gebruiksvriendelijkheid: Iedere klant moet in staat zijn om een backup te kunnen maken of om zijn backup direct terug te kunnen zetten zonder dat hij lange tijd met een helpdesk moet bellen of onmogelijke procedures moet doorlopen. 

Wij beschikken over twee eigen datacenters in Nederland en Duitsland. De gegevens van de klanten worden op deze twee fysieke locaties opgeslagen. MKBackup beheert met 20 medewerkers ruim 92 TB (94.208 GB) aan data van accountants, advocaten, architecten, banken, notarissen, makelaars en vele andere soorten bedrijven, verenigingen en stichtingen. Wij zijn onder diverse labels actief in o.a. de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje en zijn we voor onze activiteiten op zoek naar nieuwe collega's.


MKBackup is als leerbedrijf door ECABO gecertificeerd.

Wil jij bij ons komen werken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet, natuurlijk kan je ook een open sollicitatie sturen aan werkenbij@mkbackup.nl.

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap