Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Specifieke software support

De software van MKBackup ondersteund het maken van backup's van open files. Echter wanneer Microsoft Oulook (PST) en Microsoft Access databases (MDB) geopend zijn kunnen niet niet worden veiliggesteld omdat deze programma's deze bestanden exclusief openen. Microsoft Word en Microsoft Excel doen dit niet. Het is mogelijk om een speciale agent aan te schaffen die exclusief geopende bestanden toch in de backup meeneemt. Zo'n open file agent is alleen erg kostbaar en wellicht is het makkelijker om ten tijde van de backup te zorgen dat deze programma's zijn gesloten.

MKBackup biedt een aantal optionele agents waarmee het mogelijk is om databases veilig te stellen zonder dat deze hoeven te worden gestopt. Onderstaande databases worden op dit moment ondersteund:

Naast bovengenoemde databases zijn er nog vele varianten in omloop, te denken valt aan de eerder genoemde Microsoft Oulook (PST) en Microsoft Access databases (MDB) bestanden. Dit zijn veelal grotere bestanden en bij één wijziging is feitelijk het hele bestand gewijzigd en zal het volledige bestand worden gekopieërd. Dit kost veel ruimte en tijd. Met de In-File Delta Technology is het mogelijk om alleen de gewijzigde blokken uit het bestand te filteren die veilig te stellen. Bij een restore zorgt onze software ervoor dat er altijd een volledig bestand wordt teruggehaald, u hoeft dus niet meerdere restores te doen zoals met een tape unit.

Lees meer over de In-File Delta agent.

Terug naar voordelen

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap