Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
   

SMS voorwaarden

De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de MKBackup Alert service.

1. Door aanmelding op MKBackup Alert gaat u akkoord met de navolgende voorwaarden en verklaart u te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de hierop van toepassing verklaarde Algemene Voorwaarden MKBackup B.V. (PDF, 118kb). De Algemene voorwaarden MKBackup B.V. is gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam op 16 september 2005 onder nummer 136/2005.

2. KIM kan u per SMS informeren over de status van een backup. De SMS berichten versturen wij u kosteloos wanneer u zich heeft aangemeld voor de MKBackup Alert service. Uw telecom provider zal u doorgaans geen kosten in rekening brengen voor het ontvangen van SMS berichten. MKBackup werkt niet met het reverse billing principe.

3. KIM zal trachten u bij fouten voor alle backupabonnementen en backupreeksen één SMS te sturen. De SMS berichten worden één keer per dag verzonden.

4. Per SMS ontvangt u niet de volledige rapportage maar alleen een verkortte melding en uw gebruikersnaam, voor de details verwijzen wij u naar de rapportage die u per e-mail heeft ontvangen of het status scherm van KIM.

5. U kunt op ieder gewenst moment de MKBackup Alert service stoppen of starten.

6. Het is u niet toegestaan mobiele nummers van andere personen op te geven voor de MKBackup Alert service. Alleen geregistreerde klanten met een KIM gebruikersnaam en wachtwoord kunnen gebruik maken van deze service.

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap