Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Samenwerking Data Care Company en MKBackup

Hilversum, Ermelo, 24 juni 2005, Data Care Company biedt via haar dienstverlening op www.datasuite.nl garanties voor backups van computerbestanden. Voor de technische realisatie van deze oplossing is Data Care Company een samenwerking aangegaan met MKBackup. Data Care Company biedt ondernemers naast de veilig opgeslagen backups buiten de deur nu nog meer zekerheid door de bedrijfsgegevens ook te verzekeren.

MKBackup is een zelfstandig internationaal opererende dienstverlener op het gebied van online backup software met 6 medewerkers. MKBackup is actief in o.a. Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Data Care Company elimineert het risico van dataverlies voor bedrijven met glasheldere garanties. Door de unieke combinatie van (verzekerings- en IT-)technieken hoeven cliënten zich geen zorgen meer te maken over verlies van bedrijfskritische gegevens.

MKBackup

Terug naar persberichten of naar nieuws startpagina

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap