Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
   

Helpdesk RSS-feeds

MKBackup biedt de inhoud van de helpdeskpagina's ook aan via RSS-feeds. Naast een korte bondige uitleg wat RSS is kunt u onderaan deze pagina bekijken welke feeds beschikbaar zijn.

Wat is een RSS feed?
Een RSS feed bevat een lijst items die bestaan uit een titel, een samenvatting en een link naar een webpagina. RSS feeds worden vooral aangeboden door nieuwssites, weblogs en andere websites waarop regelmatig nieuwe informatie te vinden is. Het beschikbaar maken van een RSS feed door een website wordt syndicatie genoemd.

Wat kunt u met RSS feeds doen?
Met een RSS aggregator of nieuwslezer kunt u makkelijk de RSS feeds van meerdere websites bijhouden. Wanneer een van deze websites een nieuw bericht publiceert, verschijnt de titel en de beschrijving hiervan automatisch in de aggregator. Daarnaast kan de aggregator bijhouden welke items al wel en welke nog niet gelezen zijn.

Er zijn tal van sites die verder ingaan op RSS. Op rss.pagina.nl of op Syndicatie treft u meer informatie over dit onderwerp.

Beschikbare RSS-feeds

Hulp bij de mogelijkheden
MKBackup Helpdesk RSS
Hulp bij fouten
MKBackup Helpdesk RSS
Hulp bij installatie
MKBackup Helpdesk RSS
Hulp bij terugzetten
MKBackup Helpdesk RSS
Hulp bij vragen
MKBackup Helpdesk RSS

Terug naar de helpdesk startpagina

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap