Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
   

Response update

U heeft onlangs een aanbieding ontvangen van de veilige opslagsoftware van MKBackup. Uw gegevens zijn afkomstig uit een adressenbestand dat wij bij een betrouwbare partner hebben aangeschaft.

Wilt u geen commerciële berichten meer van ons ontvangen kunt u dit in ons adressenbestand aangeven door onderstaande vragen te beantwoorden.

Hoe heeft u onze aanbieding ontvangen?*
per E-mail
per Fax
 
Wat is uw e-mail- of faxadres?*
 
Opmerking(en):
 
Voor iedere mailing kopen wij een nieuw adressenbestand. Om te voorkomen dat bij een nieuwe update u weer een mailing van ons ontvangt hebben wij een speciale database gemaakt die als filter fungeert voor onze mailingen. Uw e-mail- of faxadres wordt in deze "filter database" opgenomen en niet voor andere doeleinden gebruikt. Op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens is MKBackup er verantwoordelijk voor dat op de juiste manier met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Meer informatie? Kijk op www.mkbackup.nl/privacy/.
 
* = verplicht
Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap