Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Quaere kiest MKBack-up voor haar klanten

Nieuwegein, Ermelo, 12 december 2004. Vanaf 1 december heeft Quaere MKBackup aan haar dienst portfolio toegevoegd. Door de samenwerking kan Quaere het product MKBack-up toepassen bij het realiseren van beheeroplossingen op maat voor de klant. Roy Steins, algemeen directeur van Quaere: MKBack-up is wat ons betreft een perfecte aanvulling op onze beheerdiensten, vooral voor onze MKB klanten en/of mobiele gebruikers.

MKBackup
Het zeer gebruiksvriendelijke back-upprogramma zorgt ervoor dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf elke locatie een back-up van uw data kunt maken. Via uw internetverbinding en de MKBackup software worden alle gegevens opgeslagen in een scherp beveiligd datacenter.

Reeds beproefd
Recentelijk heeft MKBack-up de nodige media-aandacht gekregen. Zowel bij gebruikers als pers wordt bijzonder positief gereageerd. Reeds vele bedrijven hebben hun gegevens veilig opgeslagen middels MKBack-up.

Quaere
Quaere, opgericht in 2001 en gevestigd te Nieuwegein, is een landelijk opererend, onafhankelijk automatiseringsbureau en is gespecialiseerd in het leveren van met name remote - systeem- en netwerkbeheerdiensten. Kernwaarden daarbij zijn duurzaamheid, openheid en beheersbaarheid. Quaere hecht er dan ook veel waarde aan om bij een klant de ICT-omgeving zodanig in te richten dat systemen efficiënt en probleemloos, dag in dag uit, gebruikt kunnen worden. Meer informatie over Quaere vindt u op www.quaere.nl.

MKBackup is een zelfstandig internationaal opererende dienstverlener op het gebied van online backup software met 6 medewerkers. MKBackup is actief in o.a. Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

MKBackup

Terug naar persberichten of naar nieuws startpagina

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap