Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

PCI 3 & BS7799 Certified

MKBackup is PCI 3 & BS7799 CertifiedDe beide datacenters van MKBackup zijn PCI 3 & BS7799 gecertificeerd. Deze certificering geeft aan dat MKBackup voldoet aan de hoge eisen op het gebied van hardware- en softwarematige veiligheid, redundantie van systemen en fysieke opslag. Tevens voldoen de datacenters aan de eis van meerdere leveranciers van stroom en internettoegang. Naast beveiliging op fysiek, technisch en softwarematig niveau schrijft de PCI 3 & BS7799 ook voor om te werken volgens strikte procedures. Hierbij valt te denken aan de toegang tot de datacenters, maar ook aan de wijze waarop MKBackup nieuwe orders en eventuele opzeggingen verwerkt.

Deze standaard is een uiterst belangrijke graadmeter voor het niveau van informatie beveiliging en wordt door steeds meer organisaties gezien als toonaangevend hiervoor.

Deze accreditatie bewijst aan onze klanten, potentiële klanten en personeel dat wij onze verantwoordelijkheid nemen als een managed services onderneming bijzonder serieus nemen. Onze klanten moeten weten dat wij geen compromissen sluiten als het gaat om veiligheid. Dankzij deze unieke certificering kunnen wij dat ook bewijzen en geven wij zowel onze klanten als onszelf een bijzonder belangrijke voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Mede dankzij deze certificering en het feit dat MKBackup over twee fysieke datacenters beschikt waar de bestanden van onze klanten worden opgeslagen, hebben wij als enige online backup provider in Europa onze bedrijfsaansprakelijkheid kunnen verzekeren bij een toonaangevende verzekeraar.

Kortom u kunt dus rustig ondernemen, terwijl wij op uw data passen!

Manual PCI Data Security StandardManual PCI Data Security Standard (PDF, 188kB)

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap