Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Novell oplossingen

Met MKBackup haalt u veilige opslagsoftware in huis waarmee u de backup van uw gegevens volledig kunt automatiseren. Het wisselen van tapes en/of CDs behoort dan tot het verleden. Nadat de software is geinstalleerd en geconfigureerd doet deze volledig automatisch haar werk. Natuurlijk communiceert de software met u over de status, tijdsduur en grootte. Ook als er onverhoopt iets fout is gegaan, zal de software dat aan u doorgeven.

De MKBackup software maakt gebruik van de Java2 Runtime Environment (JRE) 1.3.1 of hoger en is daardoor beschikbaar voor Novell NetWare server platform. Op onderstaande Novell versies is de software door ons getest:

  • Novell NetWare 4.x / 5.x / 6.x
  • Novell Open Enterprise Server

Om de MKBackup software op Novell te laten werken is TCP/IP noodzakelijk en een koppeling met internet. Wij raden u aan om de installatie door onze Novell expert te laten verzorgen.

Naast het veiligstellen van bestanden biedt onze software ook diverse agents voor database servers. Lees meer over onze database oplossingen.

MKBackup biedt u:

Backup van alle soorten bestanden.
Werkt automatisch volgens een planning.
Veilige opslag buiten de deur.
Direct bestand terug zetten.
Meerdere backupsets per dag mogelijk.
Ondersteuning van open files.

Download Novell NetWareDownload de Novell NetWare software.

Terug naar oplossingen

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap