Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

NetworkIT biedt het MKB een nieuwe manier van Back-up

Zwaag, Ermelo, 8 december 2004. Als grootste lokale automatiseringsspecialist in Westfriesland verricht NetworkIT een breed scala aan ICT-werkzaamheden voor zowel zakelijke klanten als consumenten. NetworkIT heeft gekozen voor MKBack-up als back-upoplossing voor haar klanten. Dankzij MKBack-up verloopt de back-up volledig automatisch, zonder dat de klant er nog over na hoeft te denken of een tape hoeft te wisselen. Daarnaast kunnen, indien noodzakelijk, bestanden sneller en adequater worden teruggezet.

Voordelen MKBack-up
Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers vergeten hun data zorgvuldig te bewaren, terwijl de kans op verdwijning, beschadiging e.d. groot is. Het nieuwe back-upprogramma komt dan ook als geroepen. Vanwege de lage maandlasten en de overbodigheid van speciale hardware is MKBack-up bovendien ook nog eens goedkoper dan gebruikelijke back-upmethodes. Via een eenvoudig maandabonnement is elke ondernemer verzekerd van dagelijkse gegevensopslag en de mogelijkheid altijd en overal alle data terug te kunnen zetten. Meer voordelen zijn te vinden op www.mkbackup.nl.

MKBackup is een zelfstandig internationaal opererende dienstverlener op het gebied van online backup software met 6 medewerkers. MKBackup is actief in o.a. Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.Download volledigDownload volledig artikel (ZIP, 4,04kB)

MKBackup

Terug naar persberichten of naar nieuws startpagina

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap