Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Backup procesBackup proces
Restore procesRestore proces
MogelijkhedenMogelijkheden

Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Mogelijkheden

U kunt altijd de Help functie van het programma raadplegen om uitleg te krijgen over de diverse eigenschappen. Hieronder gaan we verder in op de enkele mogelijkheden van de software.

Backup filter
Filters zorgen voor een gemakkelijke selectie van bestanden. U kunt de standaard filters uit het programma gebruiken of uw eigen persoonlijke filter samenstellen met behulp van de filter-wizard. De wizard neemt u stap-voor-stap door het proces om een aangepast filter te maken. U kunt hierdoor bijvoorbeeld een filter maken die geen programma bestanden of grafische bestanden in de backup verwerkt in een bepaalde bestandenmap.

Lees meer in de helpdeskpagina's over dit onderwerp
 
Meerdere backup reeksen
U kunt meerdere backup reeksen combineren. Elk met een duidelijke wizard voor eenvoudige configuratie. U kunt hierbij denken om op één computer meerdere backup reeksen te configureren of om in één abonnement meerdere computers veilig te stellen.

Lees meer in de helpdeskpagina's over dit onderwerp
   
Meerdere backups per dag
Met Backup Interval kunt u gedurende een X aantal dagen bijvoorbeeld ieder uur een backup maken van een bepaalde backup reeks. Als bijvoorbeeld veel belangrijke bestanden wijzigen kunt u deze ieder uur veiligstellen.

Lees meer in de helpdeskpagina's over dit onderwerp

Een backup maken bij uitschakelen computer
Als u onze software niet op een server heeft geïnstalleerd maar op een standalone computer kunt u instellen dat u wilt kiezen om een backup te maken zodra u uw computer uitschakelt.

Lees meer in de helpdeskpagina's over dit onderwerp

Geavanceerd bewaargebied
Standaard bewaren wij uw backup versies gedurende 90 dagen. In de software kunt u dit ook beperken tot bepaalde mappen en bestanden en natuurlijk kunt u het aantal dagen aanpassen.

Lees meer in de helpdeskpagina's over dit onderwerp

System-tray eigenschappen
Door rechts te klikken op het icoon van MKBackup in de system-tray (naast de klok) kunt u het programma snel benaderen. U kunt daarbij ook kiezen om snel een backup te maken en daarna uit te loggen of de computer uit te zetten. Dit kan handig zijn als u snel weg moet van kantoor, maar nog wel een backup moet maken. Wij adviseren om altijd gebruik te maken van de scheduling options van de software. Backup's die u tussentijds maakt (via system-tray) hebben geen invloed op de schedueling.

Pre- en postopdrachten
Met de pre- en postopdrachten kunt u een programma uitvoeren voor of na dat de backupopdracht. Zo kunt u bijvoorbeeld een niet door ons ondersteunde database stoppen voor de backup en starten na de backup. Maar ook kunt u drivemappings maken naar bepaalde locaties die voor de backup nodig zijn maar normaliter niet aanwezig zijn.

Lees meer in de helpdeskpagina's over dit onderwerp

Live update
Wanneer wij een nieuwe versie hebben of een patch dan wordt deze geheel automatisch op uw computer aangepast, tijdens de eerstvolgende keer dat u contact heeft met de server. U heeft er geen omkijken meer naar.

Logboeken en rapporten
U heeft de beschikking over uitgebreide rapportage off-line in het logboek (Logs). Hierin staan de gegevens over de sessies vermeldt. Daarnaast ontvangt u van de server na iedere opdracht een rapport per e-mail.

Talen
Onze software is in de volgende talen verkrijgbaar: Deens, Spaans, Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans.

System State (Windows Server edities)
Ook van de System State van Microsoft Windows kunt u een backup maken, dit bestand bevat allerlei belangrijke instellingen en gegevens die voor uw server van belang zijn bij het opnieuw installeren na een crash.

Lees meer in de helpdeskpagina's over dit onderwerp

Voor meer mogelijkheden leest u het onderdeel Hulp bij de mogelijkheden

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap