Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

MKBackup biedt veiligheid van uw kostbare data

Ermelo, 16 maart 2004, Op de Euregio Business 2004 (Expo Center te Hengelo, Kamer van Koophandel Plein stand 610, van dinsdag 16 t/m woensdag 17 maart 2004) presenteert MKBackup een complete oplossing op het gebied van back-up voor zowel de kleine als grote onderneming. Centraal staat veiligheid en mobiliteit. Op het gebied van de internettechnologie wordt "MKBack-up" gepresenteerd, een nieuwe generatie back-up oplossingen. Met MKBack-up wordt het veiligstellen van verschillende laptop of stand-alone computers mogelijk waar u ook bent.

Juist nu "virusinfecties" steeds vaker en agressiever de kop opsteken en bedrijven steeds mobieler gaan werken (bron: Veritas, 27 juni 2003) is een goede procedure voor back-ups noodzakelijk.

MKBackup is een zelfstandig internationaal opererende dienstverlener op het gebied van online backup software met 6 medewerkers. MKBackup is actief in o.a. Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

MKBackup

Terug naar persberichten of naar nieuws startpagina

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap