Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
   

Migratie van de MKBackup omgeving

Door de toenemende groei en behoefte aan opslagcapaciteit gaan wij onze omgeving uitbreiden en migreren naar een nieuw Storage Area Network (SAN). Dankzij deze nieuwe omgeving kunnen wij voortaan heel eenvoudig uitbreiden en hoeven wij bij onderhoud niet meer onze volledige omgeving uit te schakelen.

Gezien de omvang voeren wij de migratie in de volgende stappen uit:

Accountnamen beginnend met Migratie datum Status
A - D 19 tot 21 juni voltooid
E - H 21 tot 22 juni voltooid
I - L 22 tot 23 juni voltooid
M - P 23 tot 26 juni voltooid
R - T 26 tot 28 juni voltooid
U - Z 28 tot 30 juni voltooid

Update: 29 juni 2006 11:00

Het is mogelijk dat u tijdens de migratie hinder ondervindt, wij trachten dit echter tot een minimum te beperken. Zodra de migratie is afgerond zullen wij u hierover informeren. In bovenstaande tabel trachten wij u een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de migratie status.

Let op! De mogelijke onderbreking van de dienst geldt niet voor accounts die na 18-06-2006 zijn aangevraagd, deze accounts zijn reeds op de nieuwe omgeving aangemaakt.

Na de migratie
Na deze migratie kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op onze website en kunt u gebruik maken van KIM* onze nieuwe portal. Dankzij KIM kunt u voortaan heel gemakkelijk uw abonnement beheren en eventueel uw abonnement uitbreiden. Ook heeft u inzicht in de ontvangen facturen met de betalingsstatus.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons op werkdagen bellen op 023 890 1670.

* KIM (Klant Informatie Management) is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1310294 en voldoet aan de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Terug naar nieuws startpagina

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap