Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Kwaliteitsmanager m/v

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons product en bent verantwoordelijk voor de diverse audits voor de verschillende keurmerken.

Functiebeschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor de ISO 9001:2000, PCI 3 en BS7799 certificeringen en in- en externe audits. Als kwaliteitsmanager bewaak je de processen en ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons product en bedrijf

Functie eisen:
Ervaring als kwaliteitsmanager en kennis van de ISO 9001:2000, PCI 3 en BS7799 certificeringen is een must. Verder beschik je over goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Over MKBackup:
MKBackup is een aanbieder van online backup oplossingen in Europa en beschikt over twee eigen datacenters in Nederland en Duitsland. De gegevens van de klanten worden op deze twee fysieke locaties opgeslagen. MKBackup beheert met 20 medewerkers ruim 92 TB (94.208 GB) aan data van accountants, advocaten, architecten, banken, notarissen, makelaars en vele andere soorten bedrijven, verenigingen en stichtingen. Wij zijn onder diverse labels actief in o.a. de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje en zijn we voor onze activiteiten op zoek naar nieuwe collega's.

Wij bieden:
Een parttime baan van minimaal 16 uur. Flexibele werktijden zijn bespreekbaar. MKBackup biedt een marktconform salaris.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je sollicitatie naar werkenbij@mkbackup.nl. Voor meer informatie kan je contact Rolf Stokman via 023 890 1670.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar werken bij MKBackup

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap