Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

IT-X automatisering kiest MKBack-up voor haar klanten

Haarlem, Ermelo, 4 oktober 2004 IT-X automatisering is de IT-eXpert voor Exact Software, Kantoorautomatisering en Webrealisatie voor het Midden- en Kleinbedrijf in Haarlem en omgeving. IT-X automatisering heeft gekozen voor MKBack-up als back-upoplossing voor haar klanten. Dankzij MKBackup verloopt de back-up volledig automatisch, zonder dat de klant er nog over na hoeft te denken of een tape hoeft te wisselen. Daarnaast kunnen, indien noodzakelijk, bestanden sneller en adequater worden teruggezet. Meer informatie over IT-X automatisering vindt u op www.it-x.nl.

Voordelen MKBackup
Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers vergeten hun data zorgvuldig te bewaren, terwijl de kans op verdwijning, beschadiging e.d. groot is. Het nieuwe back-upprogramma komt dan ook als geroepen. Vanwege de lage maandkosten en de overbodigheid van speciale hardware is MKBackup bovendien ook nog eens goedkoper dan gebruikelijke back-upmethodes. Via een eenvoudig maandabonnement is elke ondernemer verzekerd van dagelijkse gegevensopslag en de mogelijkheid altijd en overal alle data terug te kunnen zetten. Meer voordelen zijn te vinden op www.mkbackup.nl.

MKBackup is een zelfstandig internationaal opererende dienstverlener op het gebied van online backup software met 6 medewerkers. MKBackup is actief in o.a. Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.Download volledigDownload volledig artikel (ZIP, 4,04kB)

MKBackup

Terug naar persberichten of naar nieuws startpagina

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap