Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
InfrastructuurInfrastructuur
TechniekTechniek
NetwerkNetwerk

Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Infrastructuur

Onze 100% gegarandeerde stroom backup, klimaatbeheersing, geavanceerde veiligheidsmaatregelen en onafhankelijke keuze uit een scala aan connectiviteits providers leveren u keuzemogelijkheden, controle, veiligheid en gegarandeerde beschikbaarheid voor u en uw klanten.

Fysieke beveiliging

Als het om beveiliging gaat maken wij geen uitzonderingen. Onze datacenters hebben een geavanceerd 24/7/365 beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat uw apparatuur 100% veilig is. Dit houdt onder andere in het gebruik van een hek met schuif poorten, 24x7x365 monitoring door on-site personeel om alle personen die het gebouw binnen gaan visueel te screenen en een CCTV video camera surveillance met bewegingsdetectie.

Toegang

Toegang tot de gebouwen, datavloeren enindividuele ruimtes worden middels een individueel programmeerbare Proximity Access Cards (PAC) geregeld. Ieder gebruik van PAC wordt centraal opgeslagen met een tijd en datum stempel. De PAC kan niet door iemand anders worden gebruikt, want wanneer de PAC over de reader wordt gehaald om toegang te verkrijgen, wordt een digitale foto van u op het beveiligingssysteem getoond. Deze wordt dan vergeleken met het beeld van de CCTV camera ter plaatse en alleen wanneer beide beelden overeenkomen wordt er toegang verleend. Wij zorgen voor u, maar zitten u niet in de weg. Onze procedures zijn opgezet met gezond verstand zodat u snel en dag en nacht uw gang kan gaan wanneer dat nodig is. Alleen wanneer de veiligheid in het geding komt, zult de invloed van de procedures echt merken.

Power

Onze beleid garandeert onze klanten een redundante, stabiele en betrouwbare stroom toevoer. Daarnaast is deze makkelijk schaalbaar. De stroomtoevoer is apart per klant geregeld en met onze on-site generators zijn wij volledig self-sufficient.

Brand detectie en bestrijding
Een Very Early Smoke Detection Apparatus (VESDA) is in elke site geinstalleerd. Deze bijzonder gevoelige rook detectoren zijn verbonden met het Building Management system (BMS). Dit BMS wordt continue in de gaten gehouden door ons control room personeel. Hierdoor worden eventueel mogelijke branden uitzonderlijk vroeg gedetecteerd en derhalve makkelijk voorkomen. Daarnaast hebben wij een bijzonder geavanceerd water mist systeem dat branden blust zonder de apparatuur te beschadigen.

Air Conditioning

Om optimale performance van uw apparatuur te garanderen worden alle datavloeren op een temperatuur 21°C ± 2°C gehouden. De relatieve vochtigheid wordt op 50% ± 10% gehouden. Beide worden constant bewaakt middels het BMS.

Building Management System (BMS)
Onze datacenters hebben een gebouw beheers systeem dat remote sensors bewaakt en aanstuurt. Deze sensors zijn verbonden met elektrische systemen, mechanische systemen, brand detectie, lek detectie en koelinstallaties..

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap