Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
SamenwerkenSamenwerken
Werken bijWerken bij

Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

Informatie voor resellers en dealers

MKBackup biedt u direct vanaf de eerste dag van samenwerken 20% inkoopkorting of 20% van de jaaromzet aanbrengpremie voor ieder abonnement. U krijgt een eigen login op KIM waarmee u heel eenvoudig proefabonnementen, offertes en betaalde abonnementen kunt aanmaken. Download de informatie en meldt u vandaag nog aan als partner.

Het gebruik van MKBackup levert bijzonder veel voordelen op.

Niet alleen bent u verzekerd van veilige opslag buitenshuis met een bijzonder gebruiksvriendelijke software, maar bovendien kunt u vanaf elke gewenste locatie snel uw versleutelde gegevens weer terugzetten. Daarnaast is geen speciale hardware nodig en zorgt dit feit in combinatie met de lage maandkosten ook nog eens voor een goedkópe backupoplossing.

Ook in vergelijking met andere gegevensopslag biedt MKBackup veel toegevoegde waarde. Zo kan met MKBackup zo vaak u wilt worden opgeslagen, zonder dat u hier omkijken naar heeft, kost de backup geen tijd (ook open bestanden worden opgeslagen), hoeft u bij de restore niet meer naar de juiste tape of cd's te zoeken en u hoeft niet meer bang te zijn dat een computer met backup en al wordt gestolen. Uw gegevens worden veilig op afstand en onbereikbaar voor derden bewaard. Een prettige gedachte als u weet dat jaarlijks meer dan 3000 pc's gestolen worden, 22% van de computers binnen een jaar defect raakt en 32% van de gebruikers dataverlies veroorzaakt door onzorgvuldig om te gaan met de computer(gegevens). Om nog maar te zwijgen over de risico's van brand, waterschade en virussen...

Werkt u voor een automatiseringsbedrijf of een administratiekantoor en u adviseert uw klanten m.b.t. backup-problematiek? In dat geval werken we graag met u samen. MKBackup werkt steeds vaker samen met automatiseringsbedrijven en administratiekantoren die onze software adviseren aan klanten omdat onze software gebruikersvriendelijk is en makkelijk te installeren. En u hoeft niet, zoals bij sommige collega's, zelf de facturatie te verzorgen als u dat niet wilt. U ontvangt dan regelmatig een credit nota met de door u behaalde kick-back fee.

MKBackup werkt graag met u samen, u kunt hieronder meer informatie downloaden en u inschrijven als reseller.

Mocht u nog vragen hebben dan horen we dat graag van u

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap