Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
In een notendopIn een notendop

Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

MKBackup in een notendop

Grafiek - klik voor vergrotingMet MKBackup haalt u veilige opslagsoftware in huis waarmee u de backup van uw gegevens volledig kunt automatiseren. Het wisselen van tapes en/of CDs behoort dan tot het verleden. Nadat de software is geïnstalleerd en geconfigureerd doet deze volledig automatisch haar werk. Natuurlijk communiceert de software met u over de status, tijdsduur en grootte. Ook als er onverhoopt iets fout is gegaan, zal de software dat aan u doorgeven.

Met MKBackup haalt u dus geen "black-box" in huis maar intelligente software die u het werk uit handen neemt, maar u wel blijft informeren. De tijd waarop de backup moet starten en wat er gebackupt moet worden, kunt u heel eenvoudig zelf wijzigen in de software of via de web-portal. Ook kunt u zelf via de web-portal instellen naar wie de informatie verzonden moet worden.

In geval van een calamiteit kunt u per dag, per week of per maand uw bestanden terugzetten. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder zoeken naar de juiste tape of CD. Ook hoeft u niet te wachten op het inlezen van de tape. U kunt dit zelf uitvoeren via de web-portal.

Naast de standaardopties beschikbaar voor Microsoft Windows, Linux, Mac OS, Novell Netware en Solaris, zijn er optionele modules beschikbaar om bijvoorbeeld zogenaamde hot-backups te maken van de volgende databases:

Doordat de gegevens versleuteld en gecomprimeerd worden verzonden en opgeslagen, kan alleen u bij de gegevens. U bepaalt een woord waarmee de gegevens versleuteld worden. Dit woord heeft u ook weer nodig om de bestanden terug te halen.

backup, veiligheid, dataverlies

Kortom, u kunt rustig ondernemen, terwijl wij op uw data passen! Bent u al overtuigd van de succesvolle mogelijkheden van MKBackup voor uw onderneming? Vraag dan een gratis proefabonnement aan of vraag meer informatie aan.

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap