Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
   

Handleiding filter instellen

Wanneer u bepaalde type bestanden op uw computer heeft staan die u niet in de backup wilt meenemen kunt u die met de filter uitsluiten. Maar u kunt het filter ook gebruiken om alleen een bepaald type bestande mee te nemen in de backup. Het is vooral gemakkelijk omdat u bijvoorbeeld alleen alle .doc en .xls bestanden op de C:\ wilt meenemen in de backup.

1. Start de MKBackup Manager via Start -> Alle programma's -> MKBackup Manager -> MKBackup Manager

2. Inloggen

Voer uw aanmeldingsnaam en wachtwoord in en klik op Ok (wachtwoord vergeten).

3. Kies backupreeks

Klik op het plus-teken voor de backupreeks waar u het filter op wilt toepassen. Klik vervolgens op "Back-upfilter". Aan de rechterkant verschijnt een overzicht met de tekst "Geen bestaande filter". Klik op Toevoegen.

4. Definieer filter

Bovenstaand scherm verschijnt. 1. U kunt de filter een naam geven, en de bron locatie opgeven (bijvoorbeeld: C:\). 2. Aangeven of de selectie toegepast moet worden op bestanden of mappen. 3. Kiezen wat voor soort patroon het is (bijvoorbeeld: een deel van een naam) en het filter. 4. Tenslotte of de gefilterde bestanden wel of niet moeten worden opgenomen. Klik op Ok. Voorbeelden: Werken met het backupfilter.

5. Controle

Vervolgens is de filter aangemaakt, u kunt nog controleren of de filter juist is en met Eigenschappen de filter aanpassen.

6. Sluit de MKBackup Manager af

Beantwoord bovenstaande vraag met "Ja".

Terug naar de helpdesk startpagina

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap