Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
Cover MKBackup folder
Wilt u meer lezen over de voordelen, beveiliging, techniek en de mogelijkheden?
Bestel onze brochure
   

ASP .Net Developer

Je bent in staat om de vertaalslag te maken van interne en externe klantvraag naar technisch ontwerp en de bijbehorende tijdsinschattingen. Je beheerst het programmeren, testen en documenteren van ASP .Net webapplicaties met de nieuwste Microsoft ontwikkeltools. Je bent iemand die de laatste ontwikkelingen op het gebied van software development en internet op de voet volgt. Deze kennis pas je graag toe in je eigen werk en wil je delen met je collega's. Google is voor jou geen onbekende en je bent prima in staat om zelfstandig allerhande technische problemen op te lossen.

Ben jij degene die vanuit ons kantoor in Haarlem wil werken in een bijzondere bedrijfscultuur, gekenmerkt door dynamiek, professionalisme en een informele sfeer?

Functie eisen:
- Een afgeronde technisch gerichte HBO of universitaire opleiding is je basis;
- Ruime ervaring met programmeren in ASP .Net;
- Kennis van SQL (Microsoft SQL Server) is een vereiste;
- Kennis van Visual Studio en SourceSafe is een pré!;
- Jouw interesse breidt zich uit naar de gebieden security, XML, performance en webservices;
- Als persoon straal je enthousiasme uit en je bent een echte teamplayer. Je vind het leuk om ook met andere disciplines (adviseurs, creatieven) samen te werken. Klantgericht werken in een resultaatgerichte omgeving is erg belangrijk voor ons.

Over MKBackup:
MKBackup is een aanbieder van online backup oplossingen in Europa en beschikt over twee eigen datacenters in Nederland en Duitsland. De gegevens van de klanten worden op deze twee fysieke locaties opgeslagen. MKBackup beheert met 20 medewerkers ruim 92 TB (94.208 GB) aan data van accountants, advocaten, architecten, banken, notarissen, makelaars en vele andere soorten bedrijven, verenigingen en stichtingen. Wij zijn onder diverse labels actief in o.a. de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje en zijn we voor onze activiteiten op zoek naar nieuwe collega's.

Wij bieden:
Een fulltime baan die zeer afwisselend is. Flexibele werktijden en/of parttime werken zijn bespreekbaar. MKBackup biedt een goed salaris.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je sollicitatie naar werkenbij@mkbackup.nl. Voor meer informatie kan je contact contact opnemen met Rolf Stokman via 023 890 1670.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar werken bij MKBackup

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap