Hoe goed is uw organisatie beschermd tegen dataverlies? Bestel online of bel 023 890 1670
 
MKBackup - Startpagina Oplossingen  
Helpdesk  
Gratis proberen
 
   

Algemene Abonnementsvoorwaarden

Onderstaande artikelen vormen samen de Algemene Abonnementsvoorwaarden van een MKBackup abonnement.

1. U wenst de aangegeven producten voor de vermelde prijzen geleverd te krijgen en verklaart te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de hierop van toepassing verklaarde Algemene Voorwaarden MKBackup B.V. .

2. Wilt u op een later moment overstappen naar een duurder abonnement, dan kan dat per direct en kosteloos. Na de eerste 6 maanden kan u overstappen naar een goedkoper abonnement. Per jaar mag u éénmaal wisselen van abonnement en alleen kiezen voor het abonnement dat in prijs direct onder uw huidige abonnement ligt.

3. De genoemde prijzen zijn exclusief de verschuldigde omzetbelasting.

4. De overeenkomst wordt standaard aangegaan voor één jaar en zal zonder opzegging door een der partijen stilzwijgend met steeds een zelfde periode worden verlengd. Opzegging dient schriftelijk te geschieden met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.

5. De door u ingevulde gegevens worden opgenomen in ons relatie beheer programma (KIM) om contact met u te onderhouden. Op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBPDoor deze link te volgen verlaat u deze site) is MKBackup B.V. er verantwoordelijk voor dat op de juiste manier met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Indien u op enig moment wilt weten hoe u bent opgenomen in ons relatie beheer programma (KIM) of uw gegevens wilt laten wijzigen, dan kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op KIM of contact met ons opnemen.

6. Op grond van de Wet Identificatie bij Dienstverlening (WIDDoor deze link te volgen verlaat u deze site) verzoeken wij u om een recent K.v.K.-uittreksel samen met een kopie van uw rijbewijs of paspoort mee te sturen met het ondertekende bestelformulier.

7. Uw bestelling wordt binnen een periode van 30 minuten direct door ons systeem verwerkt, met uitzondering van een technische storing. U ontvangt op het door u opgegeven e-mailadres een gebruikersnaam, wachtwoord en een overeenkomst. Om uw bestelling volledig te verwerken en te activeren dient de overeenkomst binnen vijf werkdagen getekend aan ons te worden geretourneerd. Indien de overeenkomst niet tijdig wordt geretourneerd, beschouwen wij de bestelling als niet volledig en zal deze worden geannuleerd. Na annulering kunt u geen gebruik meer maken van de eerder toegezonden gebruikersnaam en wachtwoord.

versie 1.7, september 2005

Pagina afdrukkenPagina afdrukken | Pagina versturen per e-mailPagina versturen per e-mail | Pagina aan favorieten toevoegenPagina aan favorieten toevoegen

Disclaimer | Privacy | Sitemap